Sommerens overganger og ryktebørs

Her oppsummeres alle ryktene og overgangene til og fra Turf Moor leiren

Ryktene inn

Henri Lansbury
Som vanlig ryktes midtbanespilleren fra Nottingham Forest til Turf Moor. Det sies at spilleren har en utkjøpsklausul på £2,5m, noe Burnley er villige til å innfri. (9.6)

Daniel Bentley
Southend United-keeperen takket angivelig nei til en kontraktsforlengelse i det han håper på større utfordringer, noe Burnley har fått med seg og snuser på 22-åringen. (9.6)

Oliver Norwood
Reading-spilleren er en notorisk Burnley-fan og har familie i Lancashire, som også er Clarets-fans. Midtbanespilleren selv er ikke fremmed for tanken å spille på Turf Moor, men holder kortene tett inntil brystet når det snakkes om en potensiell overgang til Lancashire. Hull har lagt inn et bud på £1,5m for 25-åringen, men fikk avslag. (9.6)

Tamas Kadar
Et bud på £1,5m har blitt avslått av den polske klubben Lech Poznan. 26-åringen fra Ungarn behersker både back og venstre-posisjonene. (9.6)

Charlie Adam
30-åringen fra Stoke har fått begrenset med spilletid den siste tiden og med kun ett år igjen av kontrakten sin, håper manager Dyche å kunne hente midtbanespilleren til Turf Moor for omkring £1,5m. Klubbens styreformann sier at det er opp til manager Steve Hughes om han ønsker Adams tjenester eller ikke. (23.6)

Joe Ledley
Nok en midtbanespiller ryktes inn Turf Moor, denne gang er det joe Ledley fra Crystal Palace. 29-åringen har som Adam ovenfor kun ett år igjen av kontrakten og ryktes inn Turf Moor-portene for £4m. (23.6)

Ashley Westwood
Aston Villa rykket som kjent ned forrige sesong etter en tøff periode og en spillerflukt har blitt spådd. 26-årige midtbanespilleren har vært en solid for Birmingham-laget som Dyche håper å kunne friste med Premier League-spill. Derimot er det noen aviser som mener at spillerens lønnskrav på £35.000 i uken er til et hinder for en potensiell overgang. (23.6)

Dale Stephens
Burnleys jakt etter forsterkninger på midtbanen fortsetter, denne gangen er det Brightons Dale Stephens som er jaget. The Clarets har angivelig lagt inn et bud på £4m som også har blitt avslått. (11.07)

Ryktene ut

Michael Keane
Serievinner Leicester har visstnok tilbudt £10m for midtstopperen som imponerte ved siden av Ben Mee forrige sesong. Budet ble pent avslått og ryktene sier at et nytt bud har – eller ikke har (avhengig av hvilken avis man forholder seg til) – lag inn et forbedret bud på £12 – £15m. (22.6)

Kevin Long
Coventry er interesserte i å hente forsvareren på lån, men siste uttalelser fra Dyche forteller at manageren avventer med å sende spillere på lån av hensyn til FIFAs nye reglement som ikke lar klubbene kalle spillere tilbake etter en måned. (21.07)

Inn

Jimmy Dunne (forsvarer, gratis fra Man.Utd.)
Jamie Thomas (angrep, gratis fra Bolton)
Robbie Leitch (midtbane, gratis fra Motherwell)
Nick Pope (keeper, ca. £1m fra Charlton)
Johann Berg Gudmundsson (ving, ca. £2.5m fra Charlton)
Steven Defour (midtbane, ca £7,5m fra Anderlecht)
Patrick Bamford (spiss, lån fra Chelsea)
Jeff Hendrick (midtbane, £10,5m fra Derby)

Ut

Luke Conlan
21-åringen har skrevet under en to-års kontrakt med League Two-klubben Morecambe.

Joey Barton
Årets spiller fra sesongen som var valgte å reise til Skottland og Rangers etter at kontrakten hans løp ut med Lancashire-laget. Veteranen fikk tilbud fra flere lag, deriblant the Clarets, men valgte altså å bytte beite til Rangers, med mål å bli den beste spilleren i Skottland.

David Jones
31-åringen hadde ett år igjen av kontrakten sin med the Clarets, men valgte å bytte beite til Sheffield Wednesday som tilbød en tre-års kontrakt.

Lloyd Dyer
Matt Taylor
Danjiel Nizic
Jason Gilchrist
Matt Gilks
Renny Smith 

Alex Whitmore (lån til januar, Morecambe)
Dan Agyej (lån til januar, Coventry)
Luke Hendry (lån til januar, Kilmarnock)
George Green (lån til januar, Kilmarnock)
Khius Metz (lån til januar, Altricham)
Chris Long (lån til juni, Fleetwood)
Rouwen Hennings (lån til juni, Dusseldorf)
Lukas Jutkiewicz (lån til januar, Birmingham)
Tom Anderson (lån til juni, Chestefield)
Fredrik Ulvestad (lån til juni, Charlton)
Danny Lafferty (lån til juni, Sheffield United)
Ntumba Massanka (lån til januar, Morecambe)

Kontrakt

Paul Robinson (1 år)
Ben Mee (3 år)
Tom Anderson (2 år)
Aiden O’Neill (3 år)
Ashley Barnes (3 år)

Tom Heaton (4 år)