Neste: Hull

Hull cityTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Hull City som ble med opp fra the Championship forrige sesong og Lancashire-laget vil føle at de har en god mulighet til å vinne oppgjøret. Flere spillere kan få sin debut for the Claret, men Mike Phelan har også forsterket denne sesongen. 

Jeff Hendrick og leiesoldat Patrick Bamford er begge tilgjengelige og kommer til å være blant laguttaket, Jon Flanagan kan også bli involvert. Ashley Barnes er fortsatt ute med en hamstringskade. Hull har hentet inn seks spillere dette overgangsvinduet og samtlige er tilgjengelige, eneste som er litt usikker er Abel Hernandez.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har vunnet ti av deres siste tolv oppgjør, inkludert de fire siste i Premier League. Tigerne har kun klart å score to mål mot Lancashire-laget på deres ni siste Turf Moor-besøk. Selv om det har vært en noe treg start for Burnley på fremmed gress, vil de bygge på Liverpool-seieren.

Kaptein Tom Heaton har vært den mest aktive i ligaen med sine 18 redninger og får sikkert litt å bryne seg på mot Hull som har fått en pangstart på sesongen. Mike Phelan har en lignende tilnærming som Sean Dyche og Hull-sjefen har kun benyttet seg av 13 spillere fra start denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Barnsey kjenner litt ubehag og vi må være litt forsiktige med det, utenom det er alle i friske. Jeff kom bokstavelig talt inn på torsdag etter en opp- og ned sesongoppkjøring, en sen retur fra EM, ble skadet før han kom til oss. Vi ser fram til å se hvordan han slår seg til ro med gruppen. 

– Patrick har ikke spilt så mye førstelagsfotball hos Chelsea, men har spilt en del for det så han er generelt kampklar. Det er viktig at vi får dem til å forstå hvordan vi jobber, men de inngår i laguttaket. Jeg har et lag i hodet mitt som er kampklare og som tilpasser seg til det vi gjør, sa Dyche.