Bare nesten for Burnley….

Hull cityBurnley logo stor(Burnley 1-1 Hull): En jevn og underholdende første omgang ga ingen mål, men det var noen spennende øyeblikk på Turf Moor. Annen omgang var like spennende og begge lag kjempet om å score mål, Steven Defour sendte hjemmelaget i føringen med et magisk mål, men Robert Snodgrass utlignet i det fjerde tilleggsminutt.

The Clarets startet med islendingen Johan Berg Gudmundsson på kanten, mens Scott Arfield varmet benken. Sommerens signeringer Jeff Hendrick, leiesoldatene Jon Flanagan og unge Patrick Bamford satt som forventet også på benken.

The Clarets startet rolig på Turf Moor og lagene skapte en håndfull muligheter det første kvarteret, men fikk ikke satt ballen i nettet. Gjestene kom seg etterhvert og satte press på Burnley med et par hjørnespark til følge fram til omgangen var midtveis spilt.

Derfra og utover var ble det jevnt og begge lag hadde sine perioder med ballen og fikk utfordret seg både offensivt og defensivt. Kampen åpnet seg etter halvtimen med god underholdningsfaktor og høyt tempo. Omgangens største sjanse kom i det 44.minutt når et Snodgrass-innlegg havnet hos Meyler som klinket til og fra skrått hold sendte ballen retning lengste stolpe, ballen traff stolpen og spratt ut.

Andre Gray Steven DefourAnnen omgang startet friskt og et hjørnespark i det 48.minutt kunne ha resultert i mål, men kanonen til Marney var ikke helt presis og havnet høyt over Hull-målet. Minuttet senere var Hull på fære og Diomande var millimeter unna en Hull-ledelse, men sendte skuddet like til side for Heaton i mål.

Hull hadde et lite overtak en periode og Snodgrass kom til en fin mulighet like etter timen. The Clarets bygget seg tålmodig opp og i det 72.minutt viste hjemmelagets Steven Defour magi.

Midt på Burnleys banehalvdel mottar midtbanespilleren ballen med en fin demping og setter fart. Med lite motstand fra Hull-spillerne, lader han kanonen og klinker til fra vel 25 meter – kula får en fin vri og havner i hjørnet bak Jakupovic som nesten, men bare nesten, fikk hånda på kula. Turf Moor eksploderer og 1-2 til Burnley i det 72.minutt. Han ble kåret til banens spiller for prestasjonen.

Noen minutter senere fikk både Hendrick og Bamford sine debuter på Turf Moor, men det var George Boyd som kom nærmest et mål i det 78.minutt, men skuddet var ikke helt presist. Gjestene yppet seg og skapte noen muligheter, men manglet det avgjørende for å utligne.

Unge Bamford viste fram spennende takter med sin fart og teknikk de 14 minuttene (fire tilleggsminutter)han fikk på banen, mens Hendrick ga Clarets-fansen grunn til optimisme. Lancashire-laget måtte forsvare seg mot slutten av kampen og det så lenge ut til å gå hjemmelagets vei fram til Ben Mee ga gjestene et frispark 30 sekunder før fulltid.

Robert Snodgrass fikk æren å ta frisparket 20 meter fra mål, tok løpefart og sendte kula i en fin bue over muren og i hjørnet. 1-1 på Turf Moor, som også ble sluttresultatet.

BURNLEY: Heaton, Lowton, M Keane, Mee, Ward, Gudmundsson (Hendrick 75), Defour (Arfield 75), Marney, Boyd, Vokes, Gray (Bamford 80).
Innbyttere: Robinson, Tarkowski, Kightly, Flanagan.
Gule kort: Mee 26

HULL: Jakupovic, Robertson, Davies, Meyler, Huddlestone, Hernandez, Snodgrass, Clucas, Livermore, Diomande (Keane 69), Elmohamady.
Innbyttere: Marshall, Maguire, Maloney, Weir, W Keane, Henriksen, Mason.