Sordell håper på startplass

Marvin Sordell har gjort sakene sine bra for the Clarets etter overgangen i sommer og ser fram til muligheten å kunne spille på topp for de lilla- og lyseblå fra Lancashire i deres første sesong i Premier League på fem år. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sordell satte inn sitt tredje må i sesongoppkjøringen når Burnley seiret 1-0 over Blackpool nylig og spilte godt ved siden av Ashley Barnes. Klubben har nå et godt utvalg av spisser og det er konkurranse om plassene, men Sordell håper å kunne sikre seg en startplass til åpningskampen mot Chelsea.

– Det er godt å score mål og få spilletid på banen, det er noe jeg ønsker å kunne ta videre inn i sesongen, sa Marvin. Det var en test (mot Blackpool, red.adm) og på dette stadiet av oppkjøringen dreier det seg mest om det fysiske og gjenfinne skarpheten og følelsen. Jeg vil si banen gjorde et vanskelig for oss, men de fleste ga alt og fikk gevinst for strevet. Vi ønsker å spille på tærne og være offensive, i tillegg til å jobbe hardt – noe jeg mener vi taklet bra. 

Etter å ha jobbet med manageren tidligere har jeg fulgt med på hvor godt laget hans gjorde det og når jeg så at de var i toppen gjennom store deler av sesongen, var jeg overhodet ikke overrasket. Jeg har jobbet med Sean (Dyche) i fem eller seks år, så jeg kjenner han godt og vet at han kjenner som som spiller og person. Forhåpentligvis kan jeg tilføye noe laget og gi min beste innsats. Jeg ser fram til det og forrige sesong satte alle ned en enorm innsats som fikk dem til Premier League, nå gjelder det å opprettholde den statusen, sa Sordell.