Stanislas: – et mål og en ambisjon og åtte kamper å gjøre det på

Junior Stanislas pressekonferanseJunior Stanislas fikk tillit fra start mot Doncaster og benyttet anledningen til å ikke komme seg på scoringslisten, men også notere seg utmerkelsen banens spiller.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen uttalte før kampen at hvem som helst kan utgjøre forskjellen og hovedpersonen gjorde alt riktig for å bli nettopp det. Vingen skapte utallige sjanser for medspillerne på Turf Moor og var en innflytelsesrik spiller på banen, noe som ble belønnet med et mål i det 75.minutt. Vingen forteller at Kieran Trippier som måtte se kampen fra sidelinjen grunnet skade, fortalte at dette var en kamp der han kunne finne nettet – noe som skjedde og backens forutseelse viste at seg å være riktig.

Noen ganger har det vært frustrerende på et personlig plan, men jeg føler jeg har lært mye denne sesongen, mye takket være lagets arbeidsetikk. Jeg mener laget har vært fantasisk denne sesongen og det har gjort meg sterkere, når jeg har får sjansen så må jeg ta den, være deg fra start eller fra benken. Jeg satt meg som mål å jobbe hardt og se hva som skjer derfra.

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

Tripps sa før kampen at jeg kom til å score. Det var etter at vi brøt spillet og Ashley gjorde det bra som spilte til Jones som hadde en herlig ballberøring som havnet hos meg. Jeg tenkte å ta det med en gang og heldigvis gikk den inn. Vi savnet Trippier, emn Bairdy har kommet inn og vært utrolig de to siste kampene, for han å komme inn med all den erfaringen og være så sikker og behersket er et løft for alle.

Helgens toppkamp?

Vi må jobbe hardt på lørdag og se hva som skjer. De har hatt en god sesong og for enhver spiller her – individuelt og som lag – blir dette en god prøvelse, det er en stor kamp, men alle er store for øyeblikket. Vi er i en sterk posisjon, men må ta kampene en av gangen. Vi har et mål og en ambisjon og åtte kamper å gjøre det på, sa Stanislas.

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

Flere av spillerne har kontrakter som går ut i sommer og vingen er en av disse, menholder fokuset på kampen og ikke fremtiden. Et steg av gangen er Juniors tankesett og etter å ha tilbrakt tre år i nord-England, er ønsket å bli værende.

Kontrakten min går ut i sommer, men jeg tenker ikke noe særlig på det. Jeg må fortsette å jobbe hardt, det er åtte kamper igjen og alle er like store. Vi må prøve å hente poengene og la det (kontraktsforhandlinger) ligge til etterpå.

– Jeg føler meg bra her, komfortabel og dersom en avgjørelse skal tas så ønsker jeg å bli værende, men det er tema for en annen gang. Familien har slått seg til ro og når tvillingene ble født kom vi opp hit med en gang, så dette er hjem for dem nå, avsluttet Stanislas.