Stanislas: – Frykter ingen

The Clarets’ hurtigtog på kanten, Junior Stanislas fryder seg over sitt andre mål for Burnley siden overgangen fra West Ham forrige sesong. Vingen har som ambisjon å bygge på målet og bidra til å sette en stopper for deres skuffende bortestatistikk. 

Foto: BurnleyFC.com

Jeg tror ikke fansen har sett det beste av megEtter en bra, men målløs første sesong i den lilla- og lyseblå trøya fikk Junior Stanislas lirket inn sitt andre mål for sesongen etter å ha jobbet hardt med å finne nettet under sesongoppkjøringen.

Stanislas satt inn 5-2-målet mot Peterborough på lørdag, håper vingen å kunne ta over litt av byrden fra spissene som igjen fikk et press på seg etter salget av Jay Rodriguez tidligere i sommer.

– Forrige sesong fikk jeg ikke mye oppkjøring grunnet skade, forklarte Stanislas. Denne sesongen hadde jeg det og det gikk bye bedre, jeg føler meg piggere og sterkere, og kanskje derfor klarer jeg å plassere meg i de posisjonene hvor jeg ifjor ikke klarte det.

– Det er godt å kunne starte sesongen med mål, for det var noe jeg ikke fikk til i fjor og jeg har fått inn et par allerede så jeg satser på å score fler og legge opp til ytterligere. Enhver som angriper trenger å bidra med mål og det har vært en del av mine yngre dager også; der alle trengte å score og man kunne ikke etterlate det kun til spissene.

Foto: BurnleyFC.com

Å spille mot såkalte storlag har en tendens til å hente det beste ut av oss, derfor frykter vi ingen– Jeg tror ikke fansen har sett det beste av meg enda og jo lenger vi kommer ut i sesongen, desto mer kommer de til å se av meg og laget.

– Jeg vet når jeg er på hugget, føler meg vel og vet når jeg kan klare det – så lenge jeg føler meg pigg og sterk er jeg sikker på at det blir en bra sesong. 

22-åringen er i mange tilfeller en selvskreven spiller på laguttaket etter å ha imponert grundig og innrømmer at kveldens kamp mot Leicester er en kamp de må få et positivt resultat fra. De lilla- og lyseblå har enda til gode å vinne på bortebane denne sesongen, men møter et City-lag som har – enn så lenge – full uttelling på hjemmebane.

– Det var godt å få en seier etter tre strake tap, det ga alle et løft og vi ser fram til i kveld. Etter å ha lidd de tapene, fikk vi smake seier og håper å kunne ta det videre i de kommende kampene. Å spille mot såkalte storlag har en tendens til å hente det beste ut av oss, derfor frykter vi ingen og ser fram til slike oppgjør, avsluttet Junior Stanislas.