Neste: Leicester

The Clarets reiser til King Power Stadium med en lei bortestatistikk og møter et Leicester som enda har til gode å tape på hjemmebane. Det er lite som skiller lagene på tabellen og det er sjeldent kamphanene har gått av banen målløse – det er duket for kamp.

Midtbanespiller Andy King er høyst tvilsom for the Foxes etter å ha pådratt seg en hamstring-skade i forrige kamp (mot Wolves), mens Matty James kan måtte stå over – noe som kan åpne dørene for Neil Danns og Anthony Knokaert.

Foto: BurnleyFC.com

Manager Howe på sin side har ingen nye skader å ta hensyn til foruten Danny Ings som er ute til juletider, men må ta et valg rundt Martin Paterson og om spissen skal spille to kamper på fire dager etter en skade som holdt han ute av spill i en lenger periode.

Oppgjøret blir lagenes 100. på 115 år der Burnley har vunnet 42 ganger, Leicester 29 og 28 har endt med poengdeling. Sist gang det var kamp på King Power Stadium endte det målløst og var Leicesters tiende gang på 15 forsøk der de ikke maktet å score mot Burnley. The Clarets på sin side har ikke hatt det lett mot Midlands-klubben og håper på deres andre seier på fire år mot de blå.

Nigel Pearseons mannskap forsvarer en sterk hjemmestatistikk i the Championship der de enda har til gode å tape og har vist farlige takter foran mål ved å finne nettmaskene i samtlige av deres syv kamper denne sesongen i liga og cup-sammenheng.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har kun vunnet to ganger denne sesongen, men er styrket av en Charlie Austin i form som har nettet ikke mindre enn syv ganger – derav fire i ligaen. Eddie Howes mannskap har derimot tapt alle deres tre bortekamper denne sesongen, men har ikke tapt fire på rad siden 2010 (PL-sesongen). Ross Wallace ligger samtidig an til å få sin 100. kamp for the Clarets, skulle han få slippe til.

Kampen spilles på King Power Stadium onsdag 19.9 kl. 20:45

Tidligere møter:
17.apr 2012 Leicester 0-0 Burnley
1.nov 2011 Burnley 1-3 Leicester
9.apr 2011 Leicester 4 0- Burnley
21.aug 2010 Burnley 3-0 Leicester