Stanislas om gjenforeningen med West Ham

Tidligere West Ham-spiller Junior Stanislas har vært en åpenbaring på Burnleys venstrekant etter overgangen, men en skade satte en to-måneder lang pause for 22-åringen. Nå som lynvingen er frisk og klar igjen, gleder han seg til oppgjøret mot sin tidligere arbeidsgiver fra London.

Junior Stanislas har i likhet med resten av laget hatt en frustrerende periode, bestående av skader og dårlige resultater. Sist gang kamphanene møttes ble det en sterk 2-1-seier over the Hammers og vingen håper at de lilla- og lyseblå har det som trengs for å avslutte sesongen sterkt.

Foto: BurnleyFC.com

– Å flytte hit var et stort steg for meg og ikke bare når det gjaldt fotball, sa Stanislas. Jeg hadde vært i London hele livet mitt, aldri bodd noen andre steder og var hele karriere min i West Ham. Så det å flytte opp hit var et stort steg og mange endringer måtte gjøres, men etter at jeg flyttet hit så tok det tid før jeg slo meg til ro. Jeg var nok på det etablerende stadiet da jeg ble skadet, men jeg er tilbake nå og håper å kunne avslutte sesongen sterkt. 

Etter å ha vært i London hele livet og spilt for West Ham siden barnestadiet, ble det kun 48 kamper for the Hammers. Da Burnley kom på banen, ble det en periode i tenkeboksen rundt egen fremtid og etter overgangen har karrieren fått et steg oppover, men det viktigste fremover er å bistå laget med en dobbel over West Ham og avslutte sesongen så bra som mulig.

– Det er antageligvis det viktigste nå. Å komme seg i Play Off ser veldig vanskelig ut, men så lenge vi kan avslutte sesongen sterkt så kan vi forhåpentligvis gjøre det riktig neste sesong. Det er godt å vinne enhver kamp, men jeg hadde venner der og jeg gleder meg til å møte dem igjen. Jeg var ikke oppvokst som en West Ham-fan, men jeg har fortsatt mye til overs for klubben.

– De avlet meg opp gjennom systemet og ga meg muligheten til å spille for førstelaget, så jeg er takknemlig for deg og nøt tiden min der. Jeg sier at det er spesielt fordi det er en god mulighet til å spille mot tidligere lagkamerater og staben jeg jobbet med, men jeg føler heller ikke at jeg har noe å bevise for dem. Jeg flyttet opp hit fordi jeg ikke spilte like regelmessig som jeg ønsket, noe jeg har fått gjøre her, avsluttet Stanislas.