Howe: – Ser fram til kampen

En storkamp venter på Turf Moor der formsvake Clarets møter opprykkfavorittene fra London, West Ham. Eddie Howes mannskap kar ikke vunnet på seks kamper, men sjefen håper ikke at det vil være noe hinder for å lage en ripe i lakken mot West Hams planlagte sesong. The Clarets står som nevnt uten seier på de siste seks kampene og kan i realiteten glemme det som var målet denne sesongen; Play Off. Sjefen har sendt tre spillere på lån denne uken og har lovet friskt blod fra egne rekker fram mot sesongslutt, men sjefen er mest interessert i å forbedre hjemmeformen og hva ville vært bedre enn å fornye optimismen mot en av opprykkskandidatene?

Foto: BurnleyFC.com

– Fra vårt ståsted vil vi ikke at sesongen skal være forgjeves, understrek sjefen. Vi ønsker å vinne enhver kamp og jeg vet at det er litt kjedelig stemning den siste tiden grunnet resultatene, men vi er for all del ikke langt unna der vi ønsker å være.

– De siste kampene har vi spilt bra fotball, men har ikke hatt marginene på vår side eller vært flinke nok med vårt pasningsspill. Vi ser rasjonelle ut bakover, noe som er gledelig og som enhver del av laget vet vi at vi ikke er langt unna og det samme er det med formen. 

– Vi har som mål å vinne kamper og det skalv i prøve på, vi ønsker å forbli positive i vårt spill og forhåpentligvis vise alle glimt av det som skal bli oss neste sesong.

– Det er en herlig kamp og en vi ser fram til. Jeg mener at man vet hva man kan forvente fra West Ham; de har en veldig sterk stall med erfarne spillere som har vært der før, det kommer til å være en tøff test for oss, men vi trenger ikke å frykte dem. Jeg håper at fansen støtter oss og lager en god stemning. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi kan gjøre det til en vanskelig kveld for West Ham, avsluttet sjefen.