Sterk seier mot Norwich!

(Norwich 0-3 Burnley): Zaroury sørget for en tidlig ledelse som holdt seg til sidebytte. Innbytter Vitinho økte ti minutter etter sidebytte og debutant Ekdal sørget for å punktere kampen etter timen spilt. Det ble tre nye poeng til Burnley som troner på toppen i the Championship.

The Clarets startet friskt og allerede etter åtte minutter kunne jubelen slippes løs når Tim Krul sendte en pasning rett i føttene på Anass Zaroury, som klinket til og sendte ballen i borteste hjørne. 1-0 til Burnley!

Pukki og Dowell var farlige foran mål, men ingen av dem klarte å overliste Peacock-Farrell. Hanley kom nærmest en utligning, men heller ikke han klarte å utligne når ballen traff tverrleggeren.

Etter sidebytte ble det litt mer spennende. Burnley startet like offensivt som i første omgang om kom til flere spennende muligheter. I det 54.minutt ble Vitinho introdusert og erstattet Tella. Brasilianerens første ballberøring kom i det påfølgende hjørnesparket. Berg Gudmundsson la inn fra flagget og fant Vitinho som sendte ballen i nettet og sørget for å øke ledelsen. 2-0 i det 54.minutt.

Noen ballberøringer og fem minutter senere var det dejavu. Denne gangen var det Ian Maatsen som la inn fra flagget og denne gang var det debutanten Hjalmar Ekdal som raget høyest og sørget for nok et mål. Dermed sto det 3-0 etter 60 minutter.

Resten av kampen ble mest en formalitet. Norwich sendte utpå friske bein etter timen, mens Lyle Foster fikk debuten sin for the Clarets etter 73.minutter. Stemningen var god både på banen og på tribunen.

I det dommeren blåste av kampen hadde the Clarets en fin luke ned til Sheffield United på andre plass og solide 20 poeng ned til tredje plass. Sterk seier som smakte veldig godt.

Norwich: Krul, Aarons, Omobamidele, Hanley, Glannoulis, Dowell (Tzolis 72), McLean, Hernandez (Idah 61), Sara, Pukki, Sargent (Nunez 61)
Innbyttere: McGovern, McCallum, Sørensen, Nunez, Idah, Marquinhos, Tzolis
Gule kort: Giannoulis 12, Omobamidele 16, Dowell 42, Nunez 83, Idah 86

Burnley: Peacock-Farrell, Roberts, Beyer, Ekdal (Taylor 79), Maatsen, Cullen, Brownhill, Berg Gudmundsson (Foster 73), Tella (Vitinho 54), Zaroury, Barnes
Innbyttere: Casper, Taylor, Vitinho, Bastien, Churlinov, Foster, Twine
Gule kort: Brownhill 29, Barnes 40, Roberts 45