Viktig seier over Watford!

(Watford 1-3 Burnley): Kampen trengte en times spilletid før en vinner kunne påpekes. The Clarets tok føringen etter 8 minutter spilt, hvorpå hjemmelaget svarte minutter senere. Fram til pause og kvarteret etter sidebytte skjedde det lite, men så kom Burnley tilbake, tok hevn og dro i land en viktig 3-1 seier.

Det startet turbulent med flere spennende muligheter for begge lag og hvor begge lags fans kunne holde pusten med flotte muligheter. De tilreisende trengte ikke å vente lenge før de kunne slippe jubelen løs; 8.min var spilt når lagets ferske landslagspiller, Rodriguez fosset fremover og skapte en fin sjanse. Keeper Loach i et forsøk på å klarere klinket til ballen, kula traff en medspiller og ballen spratt tilbake i buret og selvmålet (Bennett) var et faktum. 1-0 til Burnley.

De tilreisende skulle ikke få hygge seg lenge med ledelsen, for 5 minutter senere er Sordell og Graham på fære, førstnevnte sendte til sistnevnte og utligning 1-1. Fram mot pause burde nok hjemmelaget vært i føringen etter en praktfull sjanse av Sordell som ikke gikk i den retningen tiltenkt, og de lilla- og lyseblå kunne være takknemlige for resultatet. Playmaker Eagles prøvde seg noen minutter senere, men også hans innsats ga lite og poengdelingen til pause var et faktum.

Etter sidebytte var det kjemping om hvem som skulle får det første målet. Begge lag kjempet hardt og ga alt. Både fans og spillere måtte holde hodet kaldt den kommende tiden, for det måtte vel 20 minutter før det ble et mål: Chris Iwelumo sendte en flott pasning til navnebror Eagles som sendte ballen i nettet i det 66.minutt og sendte de lilla- og lyseblå i føringen.

Det skulle ikke ta lang tid før bortfansen kunne juble igjen; playmaker Eagles la inn fra venstre side og fant hodet til Iwelumo som sendte kula i nettet etter 74.minutt og Burnley fikk en sterk ledelse å leve på. Hjemmelaget flekket tenner og prøvde seg, hvorpå Lancashire-laget svarte umiddelbart, men det endte en solid 3-1 seier til Burnley.

Burnley: Grant, Mears, Fox, Carlisle, Duff, Marney, Cork (Alexander 83), Eagles, Iwelumo (Thompson 75), Rodriguez, Wallace.
Innbyttere: Jensen, Elliott, Bartley, Bikey, Easton

Watford: Loach, Hodson, Eustace, Taylor, Mariappa, Graham, Buckley, McGinn, Bennett, Sordell, Drinkwater.
Innbyttere: Gilmartin, Deeney, Jenkins, Weimann, Whichelow, Thompson, Townsend

Dommer: T Bates
Tilskuere: 13.103