Stock takker for alt

Brian Stock pressekonferanseBrian Stock er en av fire spillere som ikke får fornyet tillit på Turf Moor og må lete etter en ny arbeidsgiver, men benytter anledningen til å takke fansen for støtten. 32-åringen takker også sjefen og innrømme han forlater klubben med et tungt hjerte. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er synd å forlate, men jeg vil takke alle for deres støtte og har kun varme ord om min tid i løpet tid her. Naturligvis ville jeg likt å spille mer, men samtidig har det vært en glede å se laget spille da de har prestert utmerket gjennom hele sesongen. Det har vært vanskelig for meg på grunn av Dean Marneys og David Jones’ form, som begge har vært fenomenale. 

– Jeg vil også rette en stor takk til manageren, han har vært herlig mot meg og holdt meg inne i varmen og ga meg en følelse av å være del av noe spesielt. Jeg vet alle ser fram til utfordringen i Premier Leauge og vil ønske alle tilknyttede klubben lykke til for fremtiden, sa Stock til klubbens hjemmeside.