Trippier: – Vi er i samtaler

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Kieran Trippier røper at han er i samtaler med klubben over en ny kontrakt som kommer til å binde han til klubben utover deres første Premier League-sesong på fire år.

Høyrebacken har spilt en viktig rolle for de lilla- og lyseblå de tidligere sesongene og desto større rolle denne sesongen med sine offensive løp på kanten og ikke minst sine presise innlegg som har sørget for at «the Vings» kunne øke mål-kontoen ved mang en anledning.

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

23-åringens kontrakt går ut neste sommer og the Clarets ønsker å sikre seg tjenestene til den tidligere Manchester City-spilleren i noen år til.

City lot meg gå og jeg fikk ikke muligheten der, men kom her og stortrivdes her
Jeg ser fram til å spille i Premier League og jeg nå vil jeg spille mot de beste spillerne, de beste lagene og bli bedre selv, sa Trippier. Det har vært drømmen min siden jeg var hos Manchester City, jeg ser fram til å dra til Etihad. City lot meg gå og jeg fikk ikke muligheten der, men kom her og har stortrivdes. 

– Jeg har vært her i tre sesonger, vært årets spiller og fått opprykk så det er ikke så ille. Jeg har alltid sagt til meg selv, min far og min mor at jeg min beste avgjørelse var å skrive under for Burnley – jeg har ett år igjen og nyter fotballen min her og vi er i samtaler. Jeg liker meg i Burnley, bor ti minutter unna, nærme familien og venner, så vi må se hva som skjer, sa Tripps.