Dyche: – Ings skal ingen steder

Foto: BurnleyFC.com

Burnleys spissjuvel Danny Ings har hatt en strålende sesong, noe som naturlig nok vekker interesse hos flere Premier League-klubber, men the Clarets er ikke villige til å selge Ings. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley er sikre på at de vil få beholde Ings også neste sesong til tross for at interessen rundt spissen øker og lag som Liverpool, Tottenham og Southampton snuser på den tidligere Bournemouth-spilleren. Ings nettet 26 mål for the Clarets denne sesongen og bidro sterkt til at Lancashire-laget sikret seg opprykk til Premier League, noe som også har banet vei for Englands U21-lag.

Manager Dyche er ikke bekymret.Styret gjorde det klart i januar at Danny ikke var tilgjengelig […]

– Styret gjorde det klart i januar at Danny ikke var tilgjengelig og derfor hadde vi ingen bud på han, de gjorde det like klart angående Charlie Austin året før. Vi har vært sterke sånn sett og det er en bra ting. Det er klart at når en spiller gjør det bra – og vi har hatt flere denne sesongen – så kommer det alltid rykter, det er alltid noen som lurer og alltid noen som titter rundt.

– Det er et ying/yang-scenario: vi ønsker at laget gjør det bra og når de gjør det bra, så kommer det andre bankende på døren og spør seg hvorfor vi gjør det bra og ser på spillerne våre, sa Dyche.