Stoke-kampen oppsummerte sesongen vår

Sean Dyche pressekonferanseEtter å ha spilt uavgjort mot Stoke på eget gress, føler manageren at kampen oppsummerte Burnleys sesong i Premier League. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets skapte mange gode sjanser tidlig i kampen, men Potters-keeper Jack Butlands gode form sørget for at det nok en gang ble en skuffelse i Premier League. Atter en gang følte sjefen at laget ikke makter å utnytte sjansene de skaper.

– Det var antageligvis en kamp som oppsummerte sesongen vår. Spillerne ga alt uavhengig av forrige uke der mange nok lurte om vi hadde det i oss til å fortsette, sa Dyche.

– Vi gjorde alt utenom å score et mål og det har dessverre skjedd for mange ganger denne sesongen, jeg føler meg som en ødelagt plate fordi vi skapte nok gode sjanser, men klarte ikke å utnytte dem. Istedenfor ga vi keeperen deres en sjanse til å redde dem. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Fansen har vært utrolig, det er mye frustrasjon i fotball og fansen kan reagere på disse situasjonen i løpet av veldig kort tid – våre har det ikke. De har vært sterke gjennom hele sesongen og holdt ut i sin tro ved å støtte spillerne. 

– Jeg kan ikke takke dem mange nok ganger, men de vet at jeg mener det jeg sier. Den ærligheten resonnerer godt med de som er her og de har støttet det, avsluttet Dyche.