Tap mot M’boro

(M’Boro 2-1 Burnley): Etter en tam første omgang, kom all moroa i andre. The Clarets tok ledelsen, før innbytter Tarmo Kink sørget for to mål og sikret hjemmelaget seiere, ikke mindre en fire minutter på overtid – til Burnleys store frustasjon.

Det ble ikke mye spennende å henvise til i første omgangen, hjemmelaget produserte flere sjanser, mens Burnley fikk sin mulighet først etter 25 minutter av ingen andre enn Iwelumo. Det kom et par fine forsøk resten av omgangen, men ikke noe verdt å nevne.

Andre omgangen startet med et Boro-press og noen kjappe skuddforsøk. Det gikk ikke i hjemmelagets favør, for det var Burnleys Andre Bikey som sørget for ledelsen på hjørnespark av Graham Aleksander etter 65 minutter. Boro-sjefen satt i det 75.minutt inn Tarmo Kink, som skulle være seg et sjakktrekk. Innbytteren, viste gode takter nærmest øyeblikkelig og trengte ikke mange minuttene for å utligne. 79 minutter var spilt når angriperen klinker til fra 25 meter og på nydelig vis står stillingen 1-1.

Kampen roet seg ned, og begge lagene virket tilfreds med poengdeling – men ikke 25-årige Kink som fortsatt ville vise seg fram. Estlendingen viste alle at han hadde en fantastisk skuddfot atter en gang, for i det fjerde tilleggsminutt fikk han et frispark som sin siste oppgave, etter at Elliott felte Lita. Igjen gjorde Kink ingen feil og sørget for at hjemmelaget til slutt vant 2-1.

Burnley: Jensen, Mears, Fox, Carlisle, Bikey, Alexander, Cork, Elliott, Wallace, Iwelumo (Thompson 68), Eagles (Rodriguez 88).

Innbyttere: Marney, Paterson, Edgar, Cort, Grant.

Gule kort: Bikey, Wallace

Middlesbrough: Steele, Hoyte, Bates, McManus, McDonald, Robson, O’Neil (Kink75), Halliday (Boyd 72), Arca, Lita, Tavares.
Innbyttere: Bailey, Hines, McMahon, Smallwood, Coyne.

Dommer: Jon Moss

Tilskuere: 15,033