Tapte til tross for god oppvisning

(Burnley 1-3 Aston Villa): Gjestene tok en tidlig ledelse etter mål av Matty Cash. Lyle Foster ga the Clarets håp like etter sidebytte, men Diaby sørget for 3-1 etter timen og derfra ble det vanskelig. Det endte med et tap mot Villa.

Burnley startet friskt og kom til noen muligheter innledningsvis, men det var gjestene som fikk den første nettkjenningen. En fin langpasning fra egen halvdel ble sendt mot Watkins som fosset mot 16-meteren. Der klarte han å finte unna keeper Trafford og la inn mot lengste hjørnet hvor Matty Cash stanget inn 1-0 i det 7.minutt.

Det gikk fra ille til verre i det 20.minutt når et veldig pent Villa-angrep der Diaby og målscorer Matty Cash spilte vegg og sistnevnte sørget for å øke til 2-0 med et flott skudd fra 15 meters hold.

The Clarets fikk en kalddusj og brukte noen minutter på å hente seg inn etter kalddusjen. I det klokken passerte halvtimen spilt begynte de burgunder- og lyseblå å komme mer til, men klarte ikke å skape så mange farlige sjanser av den grunn.

Watkins (37′) kunne ha satt inn gjestenes tredje for ettermiddagen, men keeper Trafford vartet opp med en veldig sterk redning. Amdouni (42′) viste fram fart og teknikk med et godt skuddforsøk mot slutten av omgangen som gikk like over målet til keeper Olsen. Tre tilleggsminutter senere sendte dommeren lagene i garderoben.

Annen omgang startet med et bytte og islendingen Berg Gudmundsson erstattet Benson. Det skulle vise seg å gi resultat, så å si umiddelbart. Gudmundsson foret Lyle Foster i feltet, som først skjermet ballen, tok en vending og klinket til på volley. Ballen gikk i det lengste hjørnet og 1-2 på Turf Moor i det 47.minutt.

Slikt vekket liv i fansen som vartet opp med god stemning fra tribunene. Delcroix (50′) sendte ballen over mål kort tid senere og Berge (57′) og Koleosho (58′) fikk testet ut keeper Olsen.

Villa sin styrke var kontringer og like etter timen sto det 3-1. McGinn sendte en lang pasning til Dinge, som la til rette for Moussa Diaby like utenfor 16-meteren. Sistnevnte klinket til på direkten og sendte ballen i mål i det 61.minutt.

Watkins (67′) forsøkte seg, men ble nektet av James Trafford som reddet mesterlig. Vincent Kompany vartet opp med to offensive bytter der Redmond og Ramsey ble sendt utpå. Sistnevnte ble hentet nettopp fra Aston Villa tidligere denne uken.

Zaniolo (75′) sendte kula like til side for mål etterfulgt av et par hjørnespark til gjestene, som virket å ha god kontroll på kampen. Cash (80′) kunne ha sikret sitt hat-trick, heldigvis var foten til Roberts i veien. Jay ble sendt utpå med litt under ti minutter igjen og fikk dermed sin 500.kamp i karrieren. Zaniolo (82′), Al-Dakhil (83), Rodriguez (84′ og 88) forsøkte seg før fjerdedommeren signaliserte fem tilleggsminutter.

Det ble ingen flere mål og Burnley gikk på sitt andre tap i Premier League.

Burnley: Trafford, Al-Dakhil, O’Shea, Delcroix, Roberts, Berge (Ramsey 69), Cullen, Benson (Berg Gudmundsson 46), Foster Rodriguez 81), Amdouni (Bruun Larsen 81), Koleosho (Redmond 69)
Innbyttere: Muric, Vitinho, Brownhill, Cork, Berg Gudmundsson, Ramsey, Redmond, Bruun Larsen, Rodriguez
Gule kort: Cullen 38, Berge 45+2

Aston Villa: Olsen, Torres, Diego Carlos, Konsa, Dinge, Douglas Luiz (Tielemans 85), Kamara, Cash (Traore 83), McGinn, Watkins (Duran 85), Diaby (Zaniolo 73)
Innbyttere: Marschall, Zych, Chambers, Tielemans, Zaniolo, Bailey, Duran, Traore