Taylor: – La oss bygge videre

Målscorer fra Sheffield Wednesday-kampen Matty Taylor er sikker på at det er mer i vente fra the Clarets i forkant av kveldens møte med MK Dons. 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

33-åringen satte inn kampens andre mål etter å ha fått servert kula på foten av Andre Gray, før sistnevnte sørget for å sette inn spikeren i kisten mot slutten av kampen. Midtbanespilleren føler det er rom for forbedring til tross for deres tredje strake seier som sendte dem opp til 5.plass.

– Jeg vil si at det antageligvis er mer i vente fra oss, stadfestet Taylor. Vi spilte ikke akkurat vidunderlig mot Sheffield Wednesday, men fikk et godt resultat som mot Bristol City. For meg med min erfaring, så viser det et bra lag. 

– Det er nok en mulighet for oss hjemme, jeg er sikker på at MK Dons kommer til ville han noe fra kampen, men vi er på hjemmebane, er i god form og plukket opp poeng noe som i seg selv avler selvtillit. Klarer vi å fortsette med å score mål, så vil vi klare oss. Det blir en vanskelig kamp, de har fått en grei start på sesongen så vi må prestere for å prøve å vinne, avsluttet midtbanespilleren.