Dyche: – På rett spor

Manager Dyche kunne fryde seg som lagets 50.seier under hans ledelse og etter å ha sett gode takter av et Burnley-lag som er i ferd med å finne tilbake til formen som sikret opprykk for litt over ett år siden.

 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

– Det er tre seire på rad og det er ikke enkelt på dette nivået, som gjør det til en tøff en for meg. Det er gode tegn og gruppen begynner å finne seg til rette, samtidig som laget fortsatt formes, forklarte Dyche. Jeg vil ikke være hyperkritisk, men jeg sa til spillerne etter kampen at det fortsatt er mye hardt arbeid som venter på treningene. 

Jeg anser ikke oss for å være de store, men føler at vi kan modnes og vokse til noe som kan utfordre det. Vi er ikke der for øyeblikket og jeg vet at det er mer i vente fra disse spillene, men vi er intakte nå. Lagets grunnstein er god og energien er utmerket, en ting vi må bli bedre på er å dominere med ballen og bruke den klokt. 

Foreløpig er det prøve og feile. Rouwen, Chris Long og spillerne ser alle sprekere ut og Andre er et annerledes våpen enn det vi hadde i våre tidligere spillere. 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

– Andre hadde et løp og fikk gevinst for det på grunn av hans råskap, å jage tapte tilfeller er et vitalt våpen han innehar. Det er gode tegn, men det er enn så lenge gode tegn og vi trenger å være mer flytende med ballen og åpne lagene mer. 

– De kom hit med et godt våpen i Huhiu, han ga oss nok å gjøre og de spilte mange baller til han raskt, samtidig som de fikk teknikerne sine nærme og rundt han. Jeg tror de kommer til å formes til et godt lag siden de har hentet inn så mange muligheter, vi visste at vi måtte være oppmerksomme på det i første omgang. 

De første 20 minuttene etter pause mener jeg de var veldig gode og satt oss under stort press – vi slet med å få til pasningene. Jeg mener at forsvarerne våre, i lag med backene og Tom Heaton holdt seg til oppgavene sine og Tom hadde merkelig nok lite å gjøre. Sakte men sikkert begynte det å snu og jeg er veldig fornøyd, avsluttet manageren.