Henrykt Gray etter hjemmedebuten

Burnleys rekordkjøp og hjemmedebutant Andre Gray forteller at det var en lettelse å kunne sette inn mål i din første kamp på Turf Moor. 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

Gray var med på å sikre the Clarets tredje strake seier etter å ha stått bak 2-1 og selv scoret 3-1, sistnevnte en meget god prestasjon.

Det er egentlig en drøm gått i oppfyllelse, enhver spiss ønsker å score på debuten sin, men å sørge for en målgivede og mest av alt en seier er herlig, sa Gray. Jeg vil ikke si at jeg hadde den beste kampen, men det er en lettelse å kunne sparke i gang og jeg håper å kunne forsette i samme spor. 

– Jeg har trent mye med formen min i løpet av landslagpausen og det har gitt gevinst, spesielt de siste ti-femten minuttene. Når jeg vant ballen så gjaldt det å være sammensatt og gjøre den rette avgjørelsen – noe jeg heldigvis gjorde. 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

Spissen hadde flere tilbud på bordet før han omsider valgte å bli en Claret, men i det han føler at samarbeidet med lagkameratene blir stadig bedre, føler han samtidig at Turf Moor er det perfekte stedet for han å forbedres.

Man så raskt at de kommer til å få det beste ut av meg, arbeidskapasiteten min er allerede høyre og jeg håper at kvaliteten vil komme i takt med det. Det er det perfekte stedet for meg å utvikles og bli så god som jeg kan, avsluttet hjemmedebutanten Gray.