Taylor vil ha mer

Charlie Taylor fikk sin Premier League debut på tirsdag etter å ha erstattet Stephen Ward om måtte av banen med skade. Taylor ble hentet fra Leeds United i sommer og har fått begrenset med muligheter på the Clarets, men når han først ble alt på, viste backen hvorfor han ble hentet til Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

– Man må ta en kamp av gangen, men det er vanskelig å ikke tenke på det større bildet og Europa, forklarte debutanten. Men det er mange kamper som venter og mange harde kamper, vi må bare fortsette å gi alt og se hvor det tar oss. Jeg trodde aldri når jeg signerte at vi kom til å være i topp seks rundt juletider, det er en hyllest til alle involverte. 

– Sjefen stresser oss at vi må ta en kamp av gangen og vi er i en god form, men fortsatt bare halvveis i sesongen og vi må holde trykket oppe. Dette er den beste garderoben jeg har vært med i, det er en utrolig lagånd og veldig sammensveiset gruppe karer. Det gjør hverdagene fine, selv om man ikke spiller. 

– Man kan bare plukke ut elleve av gangen, men treningene er gode og det holder alle på tå-hev. Det er vanskelig, men det trengs og man høster goder av det når man først får muligheten og alle er i god form. Jeg er ikke den eneste som har måttet vente på muligheten og det forsvaret som spilte mot Stoke har ikke spilt mye fotball, så det å avslutte kampen uten baklengs er bra, avsluttet Taylor.