Thompson snart friskmeldt

Steven Thompson blir stadig bedre og ser ut til å styrke Burleys angrep i sluttfasen av sesongen. Paterson blir nok ute resten av sesongen, mens Marney nesten er friskmeldt. Gode nyheter for manager Howe, altså.

Thompson har vært sidelinjet siden februat etter å ha gjennomgått en kneoperasjon og det var fryktet at angriperen kom til å være ute resten av sesongen. Men etter å ha gradvis trappet opp rehabliteringsprogrammet kan skotten returnere i full trening før landslagspausen er over.

Foto: Burnleyexpress.net

Thompson er langt foran skjema og han ser bra ut for øyeblikket, bekrefter Howe. Vi trodde han kom til å være ute resten av sesongen, men nå er vi håpefulle å få han tilbake før den tid, han kan likeså godt trene med oss neste uke, noe som ville vært veldig positivt for oss.

Thompsons tilbakekomst ville vært et løft for for Burnley og Howe som har litt mangel på angripere i sesongens sluttfase. En annen glad nyhet er at Martin Paterson også er på bedringens vei etter hans rehablitering for sin andre lårskade og Midtbanespiller Dean Marney ser også mye friskere ut etter kneskaden han pådro seg mot Coventry. Slike medisinske god-nyheter oppmuntrer Howe og gjør sjefen optimistisk.

De virker all i ganske god form, la han til. Pato kommer seg, men er nok ute av spill så lenge som vi så for oss, mens Dean Marney blir bedre hele tiden – så det er gode nyheter på skadefronten. Chris McCann trener fortsatt og jobber hardt og vil forhåpentligvis få en kamp snart.

Klubbens siste mulighet til å forsterke i form av lån er idag (torsdag) kl 18:00 og sjefen bekrefter at han har streiftet markedet etter potesielle forsterkninger, men enda ikke sikkert om det blir hentet inn friske bein.

Vi har følerne ute og vi titter rundt, men hvis ikke noe skjer er jeg fornøyd med stallen vi har nå som vi går inn i den siste- og avgjørende måneden, avslutter manageren.