Tindall: – Sprette tilbake

The Clarets reiser til Stor-London og møter et Watford-lag som siden nyttår har en enten-eller form på hjemmebane. Burnley har vist positive tendenser på bortebane i år, men har den siste tiden dabbet av og trenger å snu den trenden. 

Foto: BurnleyFC.com

Går vi tilbake til den dagen manager Howe og hans assistent Tindall tok over skuta på Turf Moor, så var den første kampen under deres ledelse mot nettopp kommende utfordrer; Watford. Den gang endte kampen 2-2, siden den gang har det vært store endringer hos de lilla- og lyseblå med en treg start. Nå et år senere er det et nytt lag, som har blitt kjent med hverandre og drømmer om topp-seks-plassering som møter the Hornets.

– Vi har endret oss mye fra sesongens første dag til hvor vi er nå og de som så oss i begynnelsen og sammenligner oss med de vi er nå, vil antageligvis si seg enige i det, sa Tindall. Det har vært en enorm omvending for oss i år, med mange nye ansikter og mange unge som har kommet inn. Noen har trengt lenger tid enn det vi håpet, men vi forbedrer oss som gruppe og som lag.

The Clarets’ seneste utvikling har fått et tilbakefall etter tre tap på fire kamper og assistenten forventer at de lilla- og lyseblå klarer å reise kjerringa etter deres svake prestasjoner mot Millwall i forrige kamp. Resultatet var et steg tilbake for lagets ambisjon om topp-seks plassering og dermed er det nødvendig med en seier, skal den drømmen fortsette å leve.

Foto: BurnleyFC.com

– Det var veldig skuffende, vi vet det og spillerne vet det. Det eneste vi kan gjøre er å rette det opp og starte igjen på det vi vet at vi kan. Vi håper at vi klarer det på lørdag og med en god form klarer vi å klatre oppover på tabellen og avslutte sesongen på et positivt vis. Man håper alltid å kunne sprette tilbake kjappest mulig og det akter vi å gjøre, men vi pleier vanligvis å gjøre det – som vi har vist tidligere og noe vi håper å kunne gjenta. 

– Vi har hatt suksess på bortebane dette året mot noen vanskelige lag og satser på å fortsette i samme spor, vi har skuffet litt den siste tiden, men har som mål å sprette tilbake, avsluttet sjefen.