Neste: Watford

The Clarets reiser til Watford og møter et Watford-lag som ikke har overbevist denne sesongen, men som på ingen måte er å undervurdere. 

Watford blir styrket med midtbanespillers Sean Murrays tilbakekomst etter å ha slitt litt med låret, mens forsvarer Lee Hodson har blitt frisk etter sykdommen som satt han ute av spill en kort periode. Ellers er midtbanespiller Stephen McGinn frisk etter lengre problemer med kneet, men vil nok ikke bli sendt ut på banen enda.

For the Clarets del er det spørsmålstegn rundt Chris McCann som måtte byttes ut i forrige kamp. Dean Marney er klar til kamp, mens Junior Stanislas fortsatt ikke er pigg nok til førstelagsspill.

Foto: BurnleyFC.com

Oppgjøret blir lagenes 30., der the Clarets har vunnet halvparten, tapt ni og spilt fire uavgjort. De kommende gjestene har nettet åtte mål og sikret seg syv poeng på de siste tre oppgjørene mot the Hornets siden januar 2009 – og dersom det blir scoret tre mål i det kommende oppgjøret, så betyr det at det har blitt produsert ikke mindre enn 100 mål mellom lagene.

The Hornets er seks plasser og syv poeng unna Burnley, har tapt deres to siste kamper og har 3-0-3 på Vicarage Road siden nyåret og sluppet inn syv mål på de to siste kampene. The Clarets derimot er i fare for å tape deres tredje kamp på rad og er den eneste klubben i Championship som ikke har spilt uavgjort på bortebane denne sesongen.

Derimot har de funnet målmaskene i seks av deres ni kamper – alle turneringer – med toppscorer Jay Rodriguez på målscorer listen i alle seks kamper.

Tidligere oppgjør:
06.aug 2011 Burnley 2-2 Watford
13.nov 2010 Burnley 3-2 Watford
12.feb 2010 Watford 1-3 Burnley

Kampen spilles på Vicarage Road, lørdag 03.mars kl 16:00