Tindall: – En bortkastet mulighet

Jason Tindall følte at poengdelingen mot Peterborough var en bortkastet mulighet for the Clarets å kunne sette press på topp seks-plasseringen. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets fikk et tidlig mål imot seg og slet med å få noe ut av første omgang, men etter sidebytte snudde rollene seg og det var the Clarets som styrte showet ved å dominere det som var. Mindre frustrerende ble det ikke når de lilla- og lyseblå ble nektet soleklar straffe, men Eddie Howes assistent mener at hjemmelaget produserte tilstrekkelig til å kunne ha sikret seg tre poeng.

Jeg antar at det var en bortkastet mulighet. Målet vårt var å vinne kampen, selv om vi lå under med et mål til pause, sa Tindall. Det viktigste er at vi ikke tapte kampen og at vi kun har tapt to ganger på tolv, noe som er bra og hvis vi klarer å fortsette slik så hvem vet hvor det kan ta oss. Jeg mener vi fortjente å vinne kampen idag, selv om vi var skuffende i første omgang – det er vi klare over, men Peterboroughs sjanser kom hovedsaklig etter egen slurv og individuelle feil. I annen omgang, derimot svarte vi utmerket og jeg føler vi skapte mange nok sjanser til å vinne kampen. 

Jeg mener at vi må være mer konsistente over lengre perioder, spesielt hjemme. Man kunne se det i 45 minutter av annen omgang, et konstant press på Peterborough – men vi trenger å gjøre det i 80 eller 90 minutter. To måneder siden, tror jeg vi hadde tapt denne kampen og når Jay viste litt magi mot slutten med det flotte målet, var vi fornøyde med å få noe ut av kampen. Forholdene var ikke ideelle, verken for spillere eller tilskuere, men det er ikke riktig å skylde på forholdene heller. Det var det samme for begge lag og man må være profesjonell nok til å tilpasse seg, avsluttet Tindall.