Jay: – Uheldige

Foto: BurnleyFC.com

Toppscorer Jay Rodriguez’ soloraid mot Peterborough sørget for å gå hjemmelaget et viktig poeng, samtidig som målet var spissens 17. denne sesongen.

Som om ikke det skulle være nok med 17 mål, så var nettkjenningen spissens femte på fem kamper og Rodriguez virker ustoppelig for øyeblikket. 

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er mest glad for å ha sikret poenget, men er veldig begeistret over målet, sa Rodriguez. Jeg tok imot ballen, det åpnet seg ganske fint og jeg kunne ikke annet enn å putte den inn. Jeg nærmer meg 20 og det er målet mitt, jeg kommer til å fortsette å jobbe med avslutningene mine og forhåpentligvis kan jeg nå målet mitt og ta det derfra, 

Det var veldig vanskelig der ute, det var forferdelige forhold. Det var iskaldt, men jeg mener guttene jobbet veldig hardt og gjorde det beste ut av det vi kunne av forholdene. Det gikk ikke helt vår vei for oss og det begynte å frustrere oss, men det stoppet oss ikke, vi viste en god karakter og lagånd, vi fortsatte med vårt og er antageligvis mest skuffet over å ikke ha fått tre poeng.

– Vi hadde det ikke så greit i første omgang og de spilte veldig bra, noe som ikke hjalp, men i annen omgang fikk vi grep om kampen, tok spillet til dem og viste dem hva vi er gode for, men var uheldige som ikke fikk tre poeng.