Tindall er sikker på seier

Foto: BurnleyFC.com

Burnley reiser til Selhurst Park på lørdag og har som mål å bryte et ti-årig spøkelse i London. Etter flere år som motstandere har Crystal Palace opparbeidet seg et solid rykte mot Burnley, der oppgjørene lagene i mellom har gått i the Eagles’ favør, en trend assisterende manager Jason Tindall ønsker laget skal klare å snu.

foto: burnleyfootballclub.com

The Clarets reiser sørover idag etter å ha nettet sterke åtte mål over de to siste kampene, mens det kommende hjemmelaget Crystal Palace tapte sin åpningskamp mot nyopprykkede Peterborough forrige helg. Tross tapet har assistenten respekt for London-laget som hentet inn elleve av deres tolv totale seire på hjemmebane forrige sesong.

Vi kommer ikke til å undervurdere dem, de har et godt lag og er i en annen posisjon når de er hjemme, forklarer Tindall. Vi er forberedt på det og håper på et godt resultat, det kommer til å bli en tøff kamp, men vi er sikre på at vi kan vinne kampen. Vi er ubeseieret, men kan ikke spille alt for mye på Palace’s resultat forrige helt ettersom det var åpningskampen.

– De har en sterk statistikk hjemme så det kommer ikke til å være lett for oss. Vi har observert dem en stund og vet litt om hvordan de er, men vår fokus kommer til å være på vårt eget spill – hvordan vi kommer til å spille og hvordan vi best kan beseire dem.

The Clarets er uten Danny Fox som byttet beite denne uken, noe som betyr at Brian Easton antageligvis står som den naturlige erstatteren på venstreback. Med både Keith Treacy og Alex MacDonald tilbake fra landslagstjeneste føler Tindall at the Clarets har det som trengs for å hente inn årets første seier i ligaen.

Vi har gode spillere og med det vi har, er vi kapable til reise til Crystal Palace og hente et godt resultat. Det er det vi har som intensjon, bekreftet Tindall.