Tindall om oppgjøret mot the Owls

Assisterende manager Jason Tindall håper at dommerne ikke vil sette sitt preg på kampen som mot Millwall og forventer at the Clarets gjør det de må for å hente hjem tre poeng mot Sheffield Wednesday i kveld.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley hadde dommerne imot seg der de fleste avgjørelser gikk imot de lilla- og lyseblå i en kamp som vil bli mest husket for at mannen i gult nektet å gi Burnley straffe, ikke en, men hele to ganger og skulle ikke gi der. Et mål av Junior Stanislas ble også annullert lenge etter at feiringen var over og gjestene skulle til å starte opp igjen.

Det er følgelig liten tvil over at Lancashire-laget ble behandlet urettferdig, men de må samtidig forsikre seg om at det ikke blir sluppet inn mål i siste sliten som i deler av forrige sesong og som mot nevnte Lions i helgen.

– Vi er skuffet over avgjørelsene som gikk imot oss, som jeg er sikker på kostet oss, men vi kan ikke dvele over det, sa Tindall. Ser man på utvalgte situasjoner isolert sett, så kan man trygt si at det kostet oss (poengene), noe vi mener var tilfellet, men samtidig var vi skuffet over å målet vi slapp inn.

– Vi skulle ikke ha kommet i den situasjonen og la det skje, men fotball har en tendens til å sparke deg i tennene noen ganger g vi håper å kunne sprette tilbake med nok en god prestasjon der vi kan hente hjem tre poeng.  Det er en stor kamp vi har foran oss og det er viktig at vi holder oss fokuserte og klare til kamp.

– Vi svarte flott og kom i en god posisjon til pause. Det var en periode der vi burde ha ett eller to mål mer og kunne kort og greit ha avgjort kampen. Vi var derfor skuffet over vår prestasjon i annen omgang og resultatet er følgelig skuffende, men det var flere positive aspekter å ta med seg visere. Klarer vi å ta det positive inn i kampen mot Sheffield Wednesday, kan vi komme ut av det med tre poeng fremfor ett eller ingen, avsluttet assistenten Tindall.