Austin om sesongstarten og målene

The Clarets’ toppscorer har tatt sesongen med en storm og står i skrivende stund med 11 mål for de lilla- og lyseblå siden sesongen ble sparket i gang to måneder siden. Spissen er selv strålende fornøyd med tingenes tilstand og nyter tiden som en av the Clarets’ profilerte angripere – og rekordinnehaver. 

Foto: BurnleyFC.com

Austin er ikke bare klubbens toppscorer, men også landets toppscorer og har skrevet seg inn i historiebøkene etter å ha nådd tosifret antall mål innen slutten av september og står som nummer fire i rekken. Ray Pointer – the «blonde bombshell» (1961, 12 mål),  George Beel (1928, 11 mål) og Peter Noble (1975) er i Austins selskap.

Hovedpersonen er ydmyk, men samtidig beæret og understreker at det er takket være medspillerne at han har gjort det så bra.

– Jeg støtter meg selv, sa Austin. Selvtilliten min er høy for øyeblikket og jeg spiller enhver kamp der jeg tror jeg kan score og levere, men det handler ikke kun om meg – det handler om laget. Guttene gir meg god service og jeg er kun på rett sted til rett tid. Dette er den beste starten jeg har hatt, er i god form og håper å kunne opprettholde det på tirsdag, lørdag og utover.

– Vi var skuffet over å ikke få tre poeng mot Millwall, men vi har en ny mulighet i kveld. En seier på lørdag ville være stort for oss, men vi er ikke i noen dårlig posisjon . Et par seire og man er der oppe med en gang – vi burde ha vunnet på lørdag og vi trenger å vise fansen at vi er gode på hjemmebane. Klarer vi å få med fansen til å drive oss fremover vil det være et enormt løft – spesielt hvis de stiller opp i et like stort antall – så vil de være til enorm hjelp, avsluttet spissen.