Macca øyner permanent Plymouth-overgang

Foto: BurnleyFC.com

Alex MacDonald som er for tiden på lån hos Plymouth Argyle åpner for å gjøre nåværende avtale til en permanent løsning. Spissen er på sitt andre låneopphold på Home Park der han fikk sitt første mål denne sesongen mot Southend og åpner for at oppholdet hos de grønne kan bli langvarig.

– Jeg er åpen for det, men det er ikke opp til meg – det er ikke min avgjørelse, sa skotten. Hvis alt klaffer og tiden er riktig for meg og familien, så er det helt klart noe jeg ville være interessert i. Jeg har alltid sagt at jeg liker meg her, jeg liker fansen og det å jobbe under manageren, så jeg koser meg.

– Jeg spiller på kanten, men foretrekker å spille på topp. Jeg spiller hver uke og det er ikke noe annet som er bedre enn å spille kamp på en lørdag ettermiddag. 

– Ser man på kampene fra slutten av forrige sesong og begynnelsen på denne, har vi progressivt blitt bedre. Vi spiller bedre over lengre perioder, der alle nyter det og spiller med et smil om munnen og med frihet, avsluttet leiesoldaten.