To skader mot Bradford

Burnley spilte sin tredje treningskamp i sesongoppkjøringen og vant med sterke 4-1 over Bradford, men det var skadene på Ashley Barnes og Lukas Jutkiewicz – begge med hamstring-skader.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Ashley kjente ubehag i hamstringen og derfor gikk han rett av banen. Jeg har bedt spillerne om å gjøre nettopp det, det er ingen grunn til å leke helter på dette stadiet og så raskt de kjenner noe så trenger de å gå av banen, fordi det forkorter rehabiliteringen.

– Vi håper det er en mindre skade, men vi må vente og se. Lukas skulle ut i annen omgang, men kjente også hamstringen under oppvarmingen, så vi ville ikke utfordre det – vi ønsker å ha alle i form.

– Det var noen fine mål, samtidig som det var en god oppvarming i et fint miljø. Alle kamper en en ny utfordring og vi bygger og leter etter en balanse, de tidlige kampene er kun og holdent kamptrening – så ser vi på formen og prestasjonen. Det var gode tegn og god fysikk i dagens prestasjon. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var gode tegn, men med all respekt for Bradford så blir det større og sterke klubber som kommer på besøk. Det er god trening, men vi kan kun ta et steg av gangen under sesongoppkjøringen der vi bygger opp mentaliteten og kamptreningen, og selvfølgelig organiseringen – jeg var fornøyd med alt av det idag. 

– Det var fint å få de unge spillerne utpå idag, de er unge som har trent med oss en stund og erfaring førstelaget. Det er viktig at de får oppleve det også, på trening, samt på og utenfor banen – så det var hyggelig, avsluttet Dyche.