Heaton forlenger med Burnley

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley-kaptein Tom Heaton forlenger med Turf Moor-klubben og binder seg fram til 2020 etter å ha skrevet under en fire års kontrakt.

Sisteskansen hadde to år igjen av sin nåværende kontrakt, men valgte å forlenge denne med en ny signatur.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt over å kunne signere for fire nye år, forklarte Heaton. Jeg ser fram til utfordringen, spesielt denne sesongen og hva enn som kommer etter det. Å spille for Burnley har vært fantastisk og jeg nyter hvert øyeblikk på et personlig plan. Nå ser jeg fram til fremtiden vil jeg si; å utfordre meg selv og plassen.

– Debuten for landslaget var helt klart en drøm som gikk i oppfyllelse, det var herlig og gjorde meg sulten på mer. Jeg har lyst på mer og vil pushe grensene fremover og se hvor det tar meg.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Som alltid når man når det punktet så tenker man på det neste, å få mer, å starte en kamp og ta de derfra. Det er det som driver meg og mitt ønske, men jeg har vært lenge nok i spillet til å vite at det viktigste som holder deg gående er å trene hardt hver dag.

Det blir mitt fokus fremover. Jeg vil bli bedre og føler at jeg har mer på lager, ønsker mer og alt det kommer av hardt arbeid. Hvis ting kommer med deretter er det flott, men mitt fokus kommer alltid til å være å legge ned arbeid på treningsfeltet og se hvor lang jeg kommer med det, avsluttet Heaton.