Tour-stallen offentliggjort

The Clarets reiser om kjent sørover på tour i år og listen over hvem som er med ble utsatt lenge nok til at klubben offentliggjorde overgangen til Chris Iwelumo først, så listen. Få overraskelser, men et spørsmålstegn..

foto: burnleyfootballclub.com

Brian Jensen, Lee Grant, Michael Duff, Tyrone Mears, Brian Easton, Andre Bikey, Danny Fox, David Edgar, Ben Mee, Kevin Long, Wade Elliott, Chris McCann, Chris Eagles, Dean Marney, Ross Wallace, Marvin Bartley, Steven Hewitt, Martin Paterson, Jay Rodriguez, Charlie Austin, Wes Fletcher og Alex MacDonald er spillerne som er tatt ut til årest Clarets-tour.

Blant senior-spillerne som ikke er med finner vi Leon Cort, som antageligvis kan regne med at hans dager på Turf moor er talte.

Men for den som teller over antallet spillere som er tatt med, finner fort ut at det er 22 navn og ikke 23 – noe som vekker liten oppsikt og ikke minst spørsmål om ikke en forsterkning kommer etter.

Oppdatert, kl 20:15: Det meldes nå at den 23.spilleren er prøvespiller- og keeper, Jon Stewart som har tilbrakt den siste uken med the Clarets.