Howe: – Vil ha en spiss

Både Chris Iwelumo og Steven Thompson har forlatt Burnley denne sommeren og etterlatt Burley med kun tre rene spisser – det synes ikke Howe noe om og adresserer dermed forsterkning i angrepet.

foto: burnleyfootballclub.com

Thompson valgte å bytte beite og flytte hjem til Skottland i sommer, mens big Chris Iwelumo ble solgt til Watford igår for en enda ukjent sum. Overgangene gjorde at manager Eddie Howe kun har tre angripere til disposisjon og det er noe han ønsker å gjøre med.

Chris var en utrolig proff og jobbet veldig hardt for oss, men jeg kunne ikke garantere han spilletid, så han bestemte seg for å se andre steder og vi ønsker han alt godt, fortalte Howe om overgangen til Iwelumo.

Vi jobber med en erstatter fordi vi trenger en spiss til. Jeg ønsker ikke å starte sesongen med kun tre og vi kommer til å jobbe hardt med å hente inn en, sier manageren og legger til det han har nevnt ved flere anledniger.

–  I en ideell verden ønsket vi å ha laget klart til første trening, men det har ikke utartet seg slik, noe som gir kortere tid til å forberede laget. Som jeg har sagt ved flere anledninger, vi trenger ikke et stort antall, men vi trenger to eller tre kvalitets forsterkninger og vi håper å kunne hente dem snart fordi vi trenger å integrere dem med spillerne, avsluttet sjefen.