Howe om Bristol-tapet og Mee-debut

Gårsdagens treningskamp endte med et surt tap mot Leauge 2-laget Bristol Rovers, et tap manageren håper å kan vise seg å være tankevekkeren og den nødvendige øye-åpneren som trenges i laget.

The Clarets tapte 2-0 i den første av to kamper på deres mini-tour i sørvest-England, som ikke bare skal bestå av trening, men også sosiale arrangementer slik at spilleren kan få mulighet til å knytte bedre bånd. Manageren understreker at laget uansett må finne konsistensen før sesongen sparkes igang.

foto: Burnleyfootballclub.com

Disse kampene er ikke annet enn trening, men vi er skuffet – ikke nødvendigvis på grunn av resultatet, men grunnet prestasjonen, forklarer sjefen. I noen tilfeller er et tap bra, men kun hvis man reagerer riktig og lærer av det, vi var ikke på hugget idag og Bristol gjorde det mot oss, som vi plana å gjøre mot dem.

– De presset, flekket tenner og forstyrret rytmen vår. Vi fant det vanskelig å sentre og holde på ballen, så all ære til dem – vi kommer til å reflektere over dette og sørge for at vi forbedrer oss.

Selv om det ble et leit resultat, var det et par lyspunkt å hente fra kampen, blant annet fikk leiesoldat Ben Mee debuten sin og 67 minutter på banen for the Clarets. Howe var fornøyd med det han så.

– Ben viste hva han er god for med et par avgjørende dueller og virket sammensatt med ballen, jeg føler han gjorde det bra og han blir bedre når han blir kjent med spillerne rundt han, skryter sjefen.