Bartley: – På tå hev

Energiproppen Marvin Bartley ønsker alle nye signeringer velkommen til klubben, men forteller at enhver – ny eller etablert – må forberede seg på konkurranse om plassene og forteller om overgangen fra the Cherries.

Foto: Lancashire Telegraph

Enn så lenge har det bare blitt en forsterkning (Ben Mee), mens ikke mindre enn seks spillere har pakket kofferten og forlatt Turf Moor denne sommeren. (Steven Thompson, Kevin McDonald, Remco van der Schaaf, Graham Alexander, Clarke Carlisle og Chris Iwelumo pluss en håndfull juniorspillere).

Sjefen gikk ut og fortale at det er et ønske om å hente inn to-tre kvalitetsspillere, samt en spiss kort tid etter at Iwelumo ble solgt til Watford. Nye spillere betyr økt konkurranse, noe som igjen for visse resulterer i mindre spilletid.

Alle lag henter inn nye spillere og de kommer til å bli tatt imot med åpne armer, slik jeg ble, forteller 25-åringen. Forhåpentligvis vil de finne seg raskt til rette, men en må stå på sitt og konkurrere  uansett om det er en liten eller stor stall.

– Sjefen mikser og trikser med alle og jeg tror at mange managere gjør det for å holde alle på tåene hevet. Når man kommer seg utpå banen, så må man prestere fordi ingen vet hvem som kommer til å starte sesongen. Det holder alle skarpe og kjempende.

Foto: burnleyfootballclub.com

Når jeg kom inn var karene godt i gang, så det var vanskelig for meg, forteller Bartley. Men nå er jeg på et spillende nivå, kan prestere og håper å kunne få startplass i sesongens første kamp. Corky er ikke her så det har åpnet en plass på laget, men det er fortsatt mye konkurranse om plassene. Vi må bare trene og se hvis den beste får starte.

Bartley har vist seg å være en vedig spiller i de to nedre divisjonene og hjalp Eddie Howes Bournemouth i å klatre fra nedrykkssonen i League Two til topp seks og Play Off i League One. 25- åringen er sikker på at han kan vise hva han er god for med the Clarets som for tiden er på treningsleir i sørvest-England, nærmere sagt Bath.

Jeg tror det er avgjørende å gjøre det bra denne sesongen, jeg har trent og bygget meg opp til å gjøre akkurat det og kommer til å gi alt, la han til. Jeg føler jeg viste antydning til det ifjor, men det var vanskelig å komme inn midtveis i sesongen, så jeg håper å kunne ha det gående fra start til slutt denne gang, avsluttet Marvin Bartley