Wallace om lagets- og egne mål for sesongen

Ross Wallace har som mål å øke antall mål for den kommende sesongen som et ledd i å øke lagets muligheter for opprykk til eliten.

Foto: BurnleyFC.com

Wallace fikk kun tre nettkjenninger i sin første sesong i den lilla- og lyseblå trøya etter sin overgang fra rivalene Preston North End, men den lille skotten håper å kune forbedre målstatistikken sin når Eddie Howe og hans menn sparker igang sesongen på Turf Moor 6.august.

Jeg snakket med manageren mot slutten av forrige sesong og jeg tror han ønsker at jeg skal score flere mål denne sesongen, røper midtbanspilleren. Han føler at breddespillerne burde sette inn flere mål og det er noe jeg kommer til å prøve på; å score flere mål.

Wallace har bidratt til samtlige av oppkjøringskampene, men har enda til gode å finne buret, men var uten tvil en av the Clarets’ beste spillere på banen da laget tapte 2-0 mot Bristol Rovers tirsdag kveld. Den lille magikeren kom nære med sitt langskudd, men håper å kunne gi sitt bidrag til et lag som har Premier Leaguue som ambisjon.

Jeg tror det kanskje var tre eller fire spillere forrige sesong, som kan kan si at spilte konsistent gjennom hele sesongen, legger han til. Hvis hele laget kollektivt kjøre på med ni-ti ubeseirede på rad, så er det noe vi har som mål denne sesongen. Jeg ser fram det og det kommer til å være en stor sesong for meg og jeg vet at jeg kan gjøre det bedre enn i fjor, konsistens og det å være i laget gjennom sesongen er målet mitt i år, avsluttet skotten.