Howe: – Vil beholde laget

Stadig fler spillere blir koblet inn Turf Moors porter, samtidig som Burnley-spillere ryktes bort og Howe uttaler nok en gang at han heller ønsker å beholde lagets beste spillere.

Foto: PA Photos

Clarets-garderoben har allerede blitt strippet for Thompson, Iwelumo, McDonald, van der Schaaf, Alexander og Carlisle i løpet av relativt kort tid. Howe har satt sitt preg på laget og gir et helt klart inntrykk av å ønske en yngre stall uten at det har påvirket rykteflommen til to av de mer profilerte spillerne i klubben; Martin «Pato» Paterson og playmaker Chris Eagles.

Det er alltid noen som holder utkikk, men det er ingen nye nyheter rundt våre spillere, bekreftet sjefen. Jeg har sagt hele tiden at jeg ønsker å holde laget samlet, beholde våre beste spillere, noe vi forhåpentligvis kan gjøre og hente inn noen nye andre veien.

Foto: Burnley Express

Siste navn som har blitt koblet til Burnley er sjefens tidligere elev Danny Ings i Bournemouth som har fått en prislapp på £1m av the Cherries. Manageren holder kortene tett inntil brystet og røper svært lite om hvem som er aktuelle og potensielle kandidater.

Det er ikke noe i horisonten i dette øyeblikk, vi jobber fortsatt hardt, men ingenting er nær forestående, røper Howe. Vi er fortsatt aktive selv om vi er på tur, men vi må sørge for at de forretningene vi gjør er riktige for klubben og må være varsomme med hvem vi henter.

– Vi kommer til å gjøre det (forsterke, red.adm), men det er et spørsmål om timing. I håper helt klart at ting tar seg opp før sesongstart, hvis ikke har vi resten av overgangsvinduet, men vi foretrekker å sikre oss de riktige spillerne fremfor å hente inn feil, forklarte manageren.