Turf Moor ga tre poeng

(Burnley 3-2 Watford): Det var en åpen og underholdende kamp på Turf Moor, hvor hjemmelaget tok ledelsen, ga den fra seg, for omsider å ta den tilbake takket være kapteinens straffeferdigheter.

Kampen startet på det mest positive vis med et angripende Clarets-lag som presset etter mål fra første øyeblikk, Eagles og Rodriguez viste igjen god samarbeidsevne, sto for mange av de sjansene som ble skapt i kampens åpningsminutter og Watford-keeper Loach hadde nok å gjøre. Men det var lite Loach kunne gjøre når Grant på motsatt banehalvdel sendte en lang kule retning Rodriguez, som sender pent videre til Iwelumo som på flott vis sender kula i mål og 1-0 til Burnley etter 25.minutter.

Gleden skulle imidlertid vise seg å være kortvarig, for etter en misforståelse mellom Elliott og Carlisle, havner ballen hos Cowie som strekker litt på foten og sender ballen lavt bak Grant, 1-1, 30.minutt. Fram mot pause var det rolig fra begge kanter og lite nevneverdig skjedde.

Etter sidebytte, rettere sagt 57 minutter spilt, blir gjestene tildelt hjørespark som havner på hodet til en umarkert Martin Taylor som sender Watford i føringen. Gjestene fortsatte å presse og vær nære både en to- og tremåls ledelse med McGinn – noe måtte gjøres, og Brian Laws satt inn friske bein i Wallace og Thompson. Byttet skulle vise seg å være taktisk smart, for etter kun fire minutter på banen får midtbanespilleren en praktfull pasning fra ingen andre enn Eagles og 2-2 etter 70 minutter.

Hjemmelaget fikk blod på tann og jaktet et tredje mål, hvor unge Rodriguez var farlig nær to minutter senere. Samme mann var involvert etter 77 minutter, Watfords Martin Taylor dytter unge Rodriguez i ryggen, som faller og dommeren peker på krittmerket. Sjefen selv, Graham «Grezza» Alexander er mannen som får æren – løpefart, klinker til, ballen flyr retning stanga, men spretter inn og Burnley tar igjen føringen.

Sluttminuttene var svært nervepirrende hvor Lee Grant gjorde noen merkelige redninger, men de lilla- og lyseblå fra Lancashire klarte omsider å dra i land en meget viktig seier, tross syv tilleggsminutter.

Burnley: Grant, Mears, Easton, Carlisle, Duff, Cork, Alexander, Elliott (Wallace 66), Eagles (Marney 90), Iwelumo (Thompson 66), Rodriguez.
Innbyttere: Edgar, Bikey, Cort, Jensen
Gule kort: Cork 56

Watford: Loach, A.Taylor, Eustace, M.Taylor, Mariappa, Cowie, Deeney, Graham (Buckley 90+7), Doyley, McGinn (Sordell 82), Mutch.
Innbyttere: Hodson, Walker, Gilmartin, bryan, Bennett
Gule kort: Graham 46, Eustace 86

Dommer: C.Sagrinson
Tilskuere: 14.160