Tredje uavgjort

(Burnley 1-1 Doncaster): Hjemmelaget dominerte kampen og sto for de fleste sjanser, men en straffebom og en heroisk innsats av Doncaster-keeper Sullivan, sørget for tredje strake poengdelingen.

Uflaksen sto i kø i tirsdagens kamp på Turf Moor. Burnley startet best og styrte showet fra start og første sjanse kom allerede etter 16 minutter. Etter tre minutter senere bruker gjestenes Wayne Thomas bevist hånda i feltet – uten at dommeren reagerer. Straffe tapt. I en dominerende Burnley-periode, klarer Hayter å putte inn ballen fra to meters hold etter 11 minutter, til hjemmefansens store frustrasjon.

Burnley fikk naturligvis et slag i ansiktet og økte tempoet- og presset opp et hakk. Paterson og Eagles skapte utrolig mye, men kun en stabil Sullivan med en real dose flaks i mål sørget for at det fortsatt var Doncaster som ledet. 36 minutter viste klokken, når Shields bruker hånda i feltet – denne gang til dommerens oppmerksomhet – og krittmerket neste. Chris Eagles stilte seg opp i Alexanders fravær og sendte kula mot venstre, men Sullivans flaks skulle ikke ta ende. Straffe brent og fortsatt Doncaster-ledelse.

Fram mot pause var det Eagles, Paterson, Mears og Rodriguez som sto for sjansene – Sullivan sto fortsatt stødig.

Andre omgang startet med at en svart katt(!) løp over gressmatten, til de overtroiskes bekymring. Kampen startet der den slapp, med et dominerende Burnley. Iwelumo ble satt inn for Pato, både Eagles og Iwelumo bøttet på med flotte sjanser og pene skudd, men Sullivan var til tider heroisk i Doncaster-buret. 64 minutter var spilt når the Clarets blir tildelt et hjørnespark, ballen legges inn og havner på hodet til Carlisle, ballen blir reddet på streken, men Corks retur er det ingen som kan nå og Burnley utligner fortjent.

Lancashire-laget fikk en ny gnist og jobbet etter ett nytt mål. Grant i Burnley-buret hadde en dobbeltredning på hjørnespark, mens Danny Fox tilsynelatende pådro seg en smell i ankelen og måtte byttes ut med Alexander i det 76.minutt. Mye ballbesittelse av hjemmelaget, men de to største sjansene før kampslutt var det Carlisle som sto for med sine to nikk mot mål, ene av Alexander, andre av Marney – Sullivan sto fortsatt stødig.

Burnley: Grant, Mears, Fox (Alexander 76), Duff, Carlisle, Cork, Marney, Elliott, Paterson (Iwelumo 46), Rodriguez, Eagles (Wallace 90).
Innbyttere: Edgar, Cort, Thompson, Jensen

Doncaster: Sullivan, Thomas, O’Connor, Dumbuya, Maris, Stock (Hird 90+4), Hayter, Shiels, Coppinger, Oster, Healy (Brooker 89).
Innbyttere: Wilson, Webster, Fairhurst, Woods
Gule kort: Stock 30

Tilskuere: 13.655
Dommer: David Foster