Treacy: – Noe å bygge på

Foto: BurnleyFC.com

Nysignering, debutant og poengredder Keith Treacy håper at hans oppvisning med et poeng til følge er det som trengs for å trigge lagets Play-Off ambisjon. Vingen markerte seg med et innhopp midtveis i annen omgang, hvor han etter kort tid la opp til et mål – som egentlig burde vært kreditert Treacy selv og ikke Austin – før han minutter senere sendte ballen i nettet og sørget for poengdeling på Turf Moor.

Treacy liker seg i Lancashire etter å ha spilt for erkerivalene Blackburn Rovers og Preston North End, men tross CV’en ble han godt likt på Turf Moor – og det i rekordfart, til tross for at 22-åringen ikke har tilbrakt så mye tid med laget etter overgangen. 

Vi viste at vi har karakter og vilje til å kjempe, til tross for et så ungt lag – og det er noe vi kommer til å trenge, så det er mye positivt der, forklarer vingen. Jeg er glad over min individuelle prestasjon og at jeg fikk en god start, selv om sesongen akkurat har begynt og jeg føler at vi må vinne over lag som det for å kunne utfordre – jeg fikk en god start og håper å kunne bygge på det fremover.

Sjefen fortalte meg at han viste at han fikk gode leveringer og fart [i overgangen/signeringen av Treacy, red.adm], men viste ikke at han fikk en som kunne nikke ballen – «ikke jeg heller» svarte jeg, la den nye Clarets-yndlingen til. Vingen går glipp av Burnleys Carling Cup mot Burton Albion kommende tirsdag, da han har er kalt opp til landslagstjeneste for Irland som skal møte sterke Kroatia i Dublin, men vil igjen ha mulighet til å vise sin magi til helgen når the Clarets møter Crystal Palace i London.

Jeg har hengt litt etter siden jeg har spilt for Irland i sommer og er har litt å ta igjen sammenlignet med resten. Manager satt meg til å gjøre mye trening (gym), så jeg har egentlig ikke vært så mye med laget – men jeg fikk 25 minutter på banen, så jeg har noe å bygge på, avsluttet 22-åringen.