Ingen Pato for Nord Irland

Burnleys arbeidshest og angriper Martin «Pato» Paterson ser ut til å måtte bli trukket ut av Nord Irlands landslagstropp etter nyheten at han ikke følte seg helt pigg etter dagens poengdeling mot Watford.

Foto: BurnleyFC.com

Pato har vært skadeplaget det siste året og har gradvis blitt bygget opp av støtteapparatet, men til tross for gode tilbakemeldinger og en god sesongoppkjøring følte ikke angriperen seg 100% og foretrakk å bli byttet i til pause under dagens 2-2-kamp.

Etter å ha fått sin første innkalling på over et år til neste ukes kvalifiseringskamp mot Færøyene, ser det ut til at Nord Irland må klare seg uten arbeidshesten, noe manager Howe bekrefter.

Martin har ikke følt seg 100%, men jeg vil ikke si at det har noe med skade å gjøre – han kunne ikke spille i sitt fulle potensiale og måtte av banen. Vi trenger å sørge for at vi har han helt frisk. Han har gjort det bra i hele oppkjøringen og vært i fin form, så det var litt overraskende ettersom jeg følte at han så skarp ut.

– Han blir nok ikke med Nord Irland nå, vi skal prøve å prate med dem og forklare situasjonen og ønsket om å beholde han her, forklarte manager Howe etter kampen.