Tripper: – Vi kan bli enda bedre

Kieran Trippier pressekonferanseHøyreback Kieran Trippier har lenge vært en av fansens favoritter og bedre har det ikke blitt denne sesongen, hvor 23-åringen som vanlig har imponert med sine innlegg og offensive spillestil. Selv om sesongen startet tregt for de lilla- og lyseblå, er «Tripps» sikker på at det er lyse tider i møte. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Backen føler at Burnley er mer enn gode nok til å holde på topplasseringen i Championship og insisterer at lagets posisjon ikke er et luftslott. Mot alle odds (vel noen, iallefall) har the Clarets sakte, men sikkert klatret opp på tabellen og etter deres sterke 2-0 seier over Doncaster i forrige runde – troner de lilla- og lyseblå på toppen av tabellen. Burnley fikk en litt treg start, men tok seg raskt opp igjen og har ikke sett tilbake siden; noe som har resultert i fem strake seire og ubeseiret på de siste åtte.

Med Reading som neste utfordrer, ligger alt til rette for en knakende kamp hvor Burnley får tøff motstand fra en av opprykkskandidatene – på spørmål om the Clarets har det som trengs for å kjempe i toppen, svarer Trippier følgende;

Klart vi kan, det er ikke et luftslott der vi er nå, sa backen. Vi har spillerne og staben til å utføre det – så lenge vi fortsetter å gjøre det bra på treningsfeltet og tar det over til gressmatta, så tror jeg vi kommer til å gjøre det bra denne sesongen. Vi har alle jobbet hardt og holdt sammen, vi er som en stor familie og er villige til å grave dypt for hverandre, på og utenfor banen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi kan bli enda bedre, vi har så mye kvalitet i garderoben og benken. Byttene som kommer inn som jeg vet har det hardt, men de har bidratt med så mye – som Junior mot Blackburn. De er alle villige til å utspille sin rolle og selv de som ikke når benken vil gjøre det bra dersom de får muligheten – det er er jeg sikker på.

– Det har vært en flott sesongstart og vi har klart å spille fem kamper uten baklengs – motstanderen må jobbe hardt mot oss fordi fitness-nivåene på alle guttene er latterlig.

– Vi er alle villige til å jobbe sammen, vi har tro og stemningen på treningene er veldig bra, vi bekymrer oss ikke om noen andre og konsentrerer om vårt eget. Nå må vi konsentrere oss om Reading og vi ser ikke lenger enn det – vi kan kun fokuserer på neste kamp, avsluttet Trippier.