Trippier: – En herlig tid!

Kieran Trippier pressekonferanseKieran Trippier gnir seg i hendene – i likhet med resten av troppen – og ser fram til avspark mot tittelfavorittene Chelsea, men understreker at ingen er redde eller bekymret for at sesongstarten blir mot stjernegalleriet fra hovedstaden.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley sparker i gang Premier League-eventyret mot Jose Mourinhos mannskap på Turf Moor, før turen går til Swansea og Manchester United som kommer på besøk kampen etter. De lilla- og lyseblå er ikke overraskende spådd en dyster tid (ekstern lenke)  i «the land of milk and honey» og innrømmer at underdog-stemplet kan være en styrke fremfor svakhet.

Jeg mener det blir en herlig tid for dem, sesongens første kamp. Å spille på Turf Moor setter ikke et press på dem, vi har vår egen kampplan og vet hva de er i stand tid, men som ifjor så tar vi en kamp av gangen og hvem vet hvor vi er mot slutten av sesongen.

Om sine egne ferdigheter, er backen overbevist om at han har det som trengs for å spille på det øverste nivå og er sikker på at laget har det som trengs for å overleve blant eliten, samtidig som målet er å motbevise alle som mener det motsatte. 23-åringen ble hentet fra Manchester City hvor han gikk veien fra ungdomsakademiet, men fikk begrensede muligheter mye takket være ressursene til nye eieren som – som kjent – har råd til å pukke fra øverste hylle.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg gleder meg og jeg har tro på egne ferdigheter i Premier League. Jeg ønsker å gjøre det bra for klubben, for meg selv og vise andre hva jeg er god for. Mange har tvilt på at jeg er en Premier League-spiller, men jeg ønsker kun å gjøre det bra og la snakkingen foregå på banen. Vi har alle tro på hverandres ferdigheter og jeg tror ikke noen i laget er nervøs eller skremt, det er mer oppspilthet enn noe annet – det spiller ingen rolle hvem man spiller mot, det er bare en kamp.

Vi kjenner alle til hverandres individuelle kvaliteter, men stoler man på egne ferdigheter så har man heller ingen problemer. Underdog-stemplet var på oss i fjor og vi var blant favorittene til å rykke ned, men motbeviste alle. Alle trodde vi kom til å rykke ned, men det gjorde vi ikke – vi holdt ut og sikret oss automatisk opprykk med 94 poeng, noe mange glemmer noen ganger. Det bilr det samme i år, vi vil motbevise alle, avsluttet Trippier.