Mee ser fram til avspark

Ben Mee pressekonferanseBen Mee ser fram til sesongstarten og forteller at troppen er klar til å sparke i gang Premier League-sesongen mot Chelsea denne helgen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Matt Taylor, Lukas «the Juke» Jutkiewicz og Ross Wallace sørget for en komfortabel seier over Hellas Verona i deres siste treningskamp og viste styrke ved å ha kommet tilbake etter å ha ligget under. Ben Mee har vært en bauta i Burnley-leiren siden overgangen fra Manchester City og la opp til målet som «the Juke» satte inn i siste kamp, forsvareren forteller at det var en positiv test mot italienerne som avsluttet Serie A på en 10.plass.

Det var bra, det var en god kamp og de er et godt lag som avsluttet sesongen godt, samtidig som det var en god erfaring i det vi skal sparke i gang, sa Mee. Vi var ikke så glade for hvordan annen omgang startet og trenger å gjøre det bedre enn så, de kom rett i ansiktene våre, men så våknet vi og slo umiddelbart tilbake som er positivt – derfra mener jeg vi spilte bra. Det var et bra trekk og de feiret nok litt fortsatt, men vi fortsatte med vårt og fikk lønn for strevet. Jeg prøver å få inn flere innlegg i boksen og det var fint å få en målgivende.

Vi har fokusert på kampen (Chelsea) hele tiden, fra starten av og ser fram til den. Vi kommer til å se mer på det denne uken og guttene ser virkelig fram til det – det blir en fin anledning. Vi har hatt en god sesong-oppkjøring, har smeltet sammen som en gruppe med de nye, jobbet hardt og alleser ut til å være i form. Jeg er sikker på at atmosfæren kommer til være veldig bra på Turf Moor og siden det blir en kamp på kvelden, ser alle fram til det, avsluttet Mee.