Dyche: – Vi er klare!

Burnley-sjefen er klar i sin tale: the Clarets er klare til å hevde seg i Premier League etter å ha feid til side Serie A-laget Hellas Verona med solide 3-0.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lukas «the Juke» Jutkiewicz, Matty Taylor og Ross Wallace sto for scoringene i den siste treningskampen og står med fire seire av seks mulige. Etter deres hittil mest imponerende oppvisning ønsker Dyche velkommen til dans på Turf Moor.

Vi er klare, poengterte Dyche. Vi har hatt en god sesong og alle har jobbet hardt – det inkluderer staben. Det har vært mange endringer her og mye jobb har blitt lagt ned, nå vil vi sparke i gang. Vi vil sparke i gang, vi er klare og tørste, som vi alltid har vært. For all de, vi ønsker fortsatt resultatene og det vi har sett i oppkjøringen har vært generelt bra, spesielt i den avsluttende biten. I begynnelsen var det mange endringer og man prøver å få alle i form, mens den avsluttende besto mer av formulering. Jeg vil si vi gjorde det bra denne uken med begge kampene og det er spesielt godt fordi det er gode tegn til hva som kommer til å skje her igjen.

Vi ønsket god motstand og vi hadde to gode kamper mot to veldig gode lag. Det var en anerledes kamp (mot Verona) og de fleste vet at italienske lag tilpasser seg spillestilen, mens Celta Vigo var litt mer flytende i det de gjorde. Det var to forskjellige utfordringer og jeg føler vi gjorde det bra i begge. I første omgang spilte vi bra, det var fine glimt av godt spill, men vi hadde ikke tempoet helt på plass. I annen omgang etter en svak start, svarte vi umiddelbart og så mer ut som oss selv.

De fleste vet fra forrige sesong at vi ikke skuffer, jeg fortalte spillerne hele tiden at det er unnagjort og vi må ta steget fremover. Vi reflekterte over kampene når alt var unnagjort og for øyeblikket vil vi gå hardt ut og er hensynsløse i vår tankegang. I ettertid kan vi se på opptak og lære av dem, så jeg liker den mentaliteten med en blanding av en god fritt-flytende spillestil og velig kjapp fotball til tider som tillot oss å bli verdige vinnere, avsluttet manageren.