Trippier: – Gleder meg!

Nysignering Trippier forteller at han er ute etter vise at han er verdig spiller for the Clarets etter å ha ankommet på lån fra Manchester City. Spilleren fra den blå delen av Manchester og Englands U21-spiller ankommer Turf Moor fra Etihad Stadium i jakt på verdifull førstelagsspill etter å ha tilbrakt forrige sesong på lån hos Barnsley.

Foto: BurnleyFC.com

Hovedpersonen selv, Trippier forteller at han gleder seg til å ta på seg den lilla- og lyseblå trøya og sparke ball igjen. 20-åringen blir med kameraten Ben Mee til Turf Moor og forteller:

Jeg har akkurat signert en treårs kontrakt med City, men jeg følte at jeg trengte å komme meg ut og få mer erfaring – nå er jeg henrykt. Jeg hadde et godt låneopphold med Barnsley forrige sesong hvor jeg fikk flere kamper og nå ønsker jeg mer erfaring her, spille mange kamper slik at jeg kan gjøre det godt for fansen og for klubben. Jeg gleder meg til spille igjen og håper å kunne gjøre det bra, det er en kamp idag mot Oldham (kampen endre 0-0, red.adm) og så en stor kamp mot Sunderland som venter – så jeg gleder meg!

Burnley er en stor klubb med stor erfaring og jeg kjenner et par karer herfra, så det skal bli moro å starte!  Jeg gikk gjennom de samme rekker som Ben og vi vant FAs ungdoms cup sammen og jeg husker Jay Rodriguez godt fra min tid i Barnsley og England – Det blir et par kjente fjes og jeg håper kunne finne meg fort til rette, avsluttet leiesoldaten.