Trippier: – Må forbedre meg!

Årets spiller, Kieran Trippier insisterer på at han ikke kommer til å hvile på laurbærene i det sesongen sparkes i gang om litt over en måned. Den tidligere Manchester City-spilleren spilte nesten samtlige kamper forrige sesong, men vet at det ikke nødvendigvis må være tilfellet denne gang, da konkurransen om plassene øker. 

Foto: BurnleyFC.com

Det som opprinnelig startet som et lån endte med en permanent overgang og svært fornøyde fans da klubben manglet en ren høyreback etter at Tyrone Mears dro til Bolton forrige sommer. Etter en fantastisk start for the Clarets ble Trippier fort en populær spiller blant fansen, noe som ble understreket ved at Kieran ble valgt til årets spiller. Selv mener han at det fortsatt er forbedringsmuligheter.

Jeg må bare forbedre meg, poengterte Tripps. I fjor mener jeg gjorde det bra, men det viktigste er at vi gjorde det bra som lag og jeg ville ikke blitt årets spiller hvis det ikke far for spillerne, fansen og støtteapparatet. I år må jeg fortsette å gi og vise fansen at det ikke kun var en sesong, jeg må vise at jeg kan bedre.

Høyrebacken fikk flest kamper for de lilla- og lyseblå og spilte i nesten det som var av kamper, foruten cup-kampen mot Norwich grunnet karantene. I sommer forsterket manager Howe med Luke O’Neill som imponerte for Mansfield og 21-åringen kan ikke ta noen ting for gitt og må kjempe om plassen – i første omgang under oppkjøringen.

Han er en god høyreback og han har gjort det bra på treningene. I fjor hadde vi egentlig ingen andre høyrebacker og jeg måtte spille med noen mindre skader, men å få Luke inn gir litt konkurranse. Alle ønsker plass på laget og alle ønsker å spille, så det er fortsatt noe å bevise, men jeg er klar for utfordringen, avsluttet Trippier.