Jensen skal kjempe om plassen

Foto: Burnleyfootballclub.com

Brian Jensen som nylig skrev under en kontrakt med the Clarets har som mål å kreve tilbake hanskene og plassen mellom stengene etter å ha sikret seg et tiende år på Turf Moor.

Jensen kommer til å spille sin jubileumskamp i det som er det første steget i veteranens innsats på å kreve tilbake hanskene. 37-åringen fikk kun en håndfull kamper forrige sesong dels grunnet skade og dels Lee Grants form, men ønsker å starte med blanke ark og ny giv i sin tiende sesong.

Jeg har alltid sagt at min førsteprioritet var å skrive under for klubben igjen og jeg er veldig stolt over å kunne være i samme klubb i ti år,poengterte Jensen. Det er en flott klubb og jeg er veldig, veldig glad. Det var noen småting å ordne opp i, men det er gjort nå og jeg har en jubileumskamp å se fram til – men jeg valgte ikke å bli på grunn av en jubileumskamp.

– Jeg er her for å kjempe alt jeg kan for å komme meg tilbake innpå laget og anser meg for å være en førstelagskeeper, men Granty har gjort det veldig bra siden han ankom og når alt kommer til alt så må begge kjempe om den samme plassen og det er det vi kommer til å gjøre,avsluttet Jensen.