Trippier: – Vi kan få et resultat

Kieran Trippier som har stadfestet høyreback-plassen som sin egen etter overgangen fra Manchester City i fjor sommer, men resultatene har ikke alltid vært like overbevisende som prestasjonene. Siden sesongen ble sparket i gang har the Clarets tapt fler kamper enn de har vunnet og høyrebackens budskap er at alle må dra lasset sammen.

Foto: BurnleyFC.com

Kommende motstander Derby har vist seg å være svært glade i å score mål, men Kieran Trippier håper at the Clarets kan brette opp ermene og sette en stopper for the Rams’ gode hjemmeform ved å sikre sesongens første borteseier. Forsvareren er klar over at de lilla- og lyseblås forsvarsrekke må ta et kollektivt ansvar og hindre motstanderen i å sende ballen forbi Lee Grant – enn så lenge har the Clarets sluppet inn to mål i snitt.

– Vi slipper inn for mange mål på bortebane og gjør mange individuelle feil som trengs å rettes opp, forklarte høyrebacken. Når vi har spilt mot andre lag, har vi gitt dem målene på sølvfat og det må vi ta ansvaret for – ikke bare en person. Man kan ikke klandre en person, vi er et lag og er alle ansvarlige for å rette det opp til lørdagen.

  Forsvarsfireren og keeperen ønsker å spille uten baklengs og det er vårt mål. I enhver kamp vi spiller ønsker vi å spille uten baklengs og vinne, det er noe vi forhåpentligvis klarer på lørdag. 

– Vi trenger å gjøre noe med borteformen vår og begynne å vinne kamper, slik at vi kan klatre oppover tabellen. I fjor gikk vi tre kamper uten seier og vant over dem – derfor håper vi å kunne gjøre det samme, er fille av selvtillit og har tro på at vi kan få et resultat der, avsluttet Trippier.